IMPORTANT!

 

TOATE VENITURILE DIN SERVICIILE PRESTATE CONTRA COST LE DIRECȚIONĂM EXCLUSIV CĂTRE PROIECTELE NOASTRE CARITABILE DE AJUTORARE A PERSOANELOR VULNERABILE CARE NU MAI AU PE NIMENI SĂ LE ÎNGRIJEASCĂ, ACELE CAZURI SOCIALE CONSIDERATE „FĂRĂ SPERANŢĂ”.

 
 

SERVICIILE oferite prin Programul "Oamenii de acasă" se împart în trei categorii: servicii STANDARD, servicii OCAZIONALE și servicii DE NECESITATE. Pentru vizualizare, dați click pe imaginile de dedesubt.

 
 

INSTRUCȚIUNI pentru plasarea comenzilor:

 

SERVICIILE STANDARD se comandă on-line şi pot fi incluse, la alegere, într-un abonament lunar.

 

Pentru a vă abona, nu trebuie decât să plasati o comanda cu serviciile pe care le doriţi şi veţi fi sunat în maximum două ore de un operator al nostru pentru a finaliza abonarea (Valabil pentru comenzile plasate în intervalul orar 08-21 - ora Romaniei. În intervalul 21-08, timpul garantat de reacţie este de maximum 12 ore).

 

În cazul abonaţilor, orice comandă se execută imediat, urmând ca facturarea să se facă numai la urmatoarea dată de 15 a lunii, când se va emite o factură pentru toate serviciile comandate pe perioada lunii calendaristice scurse şi care va conţine si contravaloarea abonamentului contractat. Termenul de plată al facturii lunare este de 15 zile calendaristice.

 

Dacă doriti ca serviciile pe care le-aţi comandat să fie prestate o singură dată, fără a va abona, comanda se va executa numai după ce se va achita contravaloarea ei.

 

ATENȚIE: pentru abonament, comanda minimă acceptabilă este în valoare de 70 Euro/lună, iar pentru comenzile unice (servicii prestate o singura dată) este de minim 100 Euro. De asemenea, pentru deplasări în mediul rural, se percepe un supliment de 1 Euro/km (dus-întors) față de cea mai apropiată așezare urbană.

 

SERVICIILE OCAZIONALE se comandă folosind urmatoarele variante de contact (valabile de altfel pentru orice fel de solicitare):

 

  • -fie prin SMS sau apel telefonic, la numarul de permanenţă 0760-70.20.20
  • -fie prin trimiterea unui e-mail pe adresa: comenzi@oameniideacasa.ro (garantăm raspuns telefonic în maxim 12 ore de la recepţionare).

 

La finalizarea executării comenzii, precum şi după fiecare întâlnire a noastra cu beneficiarul de acasă, veţi primi un raport de activitate pe e-mail.